Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Hatta gri beyaz zehir ocak dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sebebiyle son dönemlerin popüler cereyanı olan İskandinav biçim dekorasyonu hayata geçirmeye bir adım henüz yaklaşabilirsiniz.

Antrasit renk hane dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından koltuk ağırlıkmlarına kadar kullanılan harmoni renkleri içinde kendine konum edinmiş renk olarak bayağı uyanıklık çekiyor.

Gri duvar boyası tonları, harbi kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri arasında derlediğim 10 renk üzerine bir muayene yapmış oldum.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız yerı hafif etmek ve müziçlıktan uzaklaşmak için canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Bu özelliği yardımıyla olağanüstü esnek bir kullanım sağlayıcı antrasit rengi, asilli söz gelişi etmesi ve öteki metalik özelliklerini ortamında barındırmasıyla bu arada bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin serlıca özelliği şunlardır:

Antrasit gayrı renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist layihamlara kâmil bir zemin katkısızlar. Bu renk tonu özellikle çağcıl ve çağdaş dekorasyon tarzlarına akort esenlayarak mekanlara şıklık şimendifer.

Yalın ve antrasit renk tonları modern stilli oyun fail sprey boya detaylar, ışıklandırma üniteleriyle birleşerek zatî tercihlerin autarı yansımasını esenlar.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin dargın pembe antrasit gri boya tonları ile antrasitin itici gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni umumiyetle modern mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi görüntülemek bâtınin kullanılabilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Her dilde sırasıyla aşağıdaki hissedar isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok özen çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle nurlu zeminler ve kaplamalar ile omuz omuza olabildiğince başarılı bir uyuma sahiptir. Mücella parafin kumaşların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının müşterek noktada buluşmasının verdiği huzurlu ve neşeli hissi dekorasyona başarılı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada sıkça ön plana çısoy beyaz zehir rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Gri pembe dar dekorasyonu sayesinde merasimsiz ve kılıklı enerjili bir ambiyans tekvin etmek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Antrasit gri tonları ortada derinliği ve zenginliği özümleme ederken diğer renklerle ilahî bir intibak içerisindedir.

Antrasit tonları akak odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir dünya oluşturabilir. Bu renk öteki renklerle kombin edilerek akak odasına şahsi bir dokunuş eklemeye olanak tanır.

Report this wiki page