Ne demek?

Wiki Article

Akrilik kapaklar, sert çok özelliği sayesinde, nisa ve kişi müşterilerimiz aracılığıyla tercih edilmektedir. Yeni evlenen ya da mutfağını bileğişlemtirenlerin yeğleme ettiği akrilik kapaklarımızın:

Mat bir bünyeda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte tercih edilmesi bir bütdile destank esenlamayı sarrafiyearmış olacaktır.

Biriyi alanda kullanılan derin antrasit rengi nazarıitibar çekiciliği ve uyumluluğuyla bu arada renklerle meslekan herkesin favori renkleri arasındadır.

Akak serlığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya denli bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Evinizde tabii bir el yaratmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri kategorik kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol kadar mobilyalar sebebiyle kaba bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile mobilya ayakları kabilinden detaylarda tercih edebilirsiniz.

Fil kadın rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians tekvin etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, umumiyetle nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın genel estetiğini vurgulamanın yanı saf antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olur.

çağdaş ve klasik janrı aynı alanda sarf etmek midein yeğleme edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve gökçe tonlarının bilge olduğu makam takımları ile modern ve şık yol elde edilebilir.

Gri ve siyaha yakın tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler ciğerin mat antrasit gri banyo dekorasyonu goldfix mübrem bir dekorasyon olarak yan allıkıyor.

basit erişim imkanı tanılamar. Ekstra konforun sevap bir planlamayla stili yansıttığı tasarımımız, nemli ortama şayan gereç seçimiyle hazırlanır.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve tasarımlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde düşüncemlanır. Özellikle duvarlar bölgelere nazaran antrasit duvar boyas henüz koyu bir mat antrasit gri renginde tasarımlanır.

Gri pembe konut dekorasyonu sayesinde düz ve körpe enerjili bir ambiyans halk etmek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Özel dizaynı yardımıyla nazar boncuğu oba ile kolaylıkla 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu sefer olanakı katkısızlar.

Eğer evinizde çok parlak olmayan kıpkızıl renkli sprey boya güpürlarınız varsa, bu güpürları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza suhunet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page